Företaget

Nättraby Elinstallationer startades 1985 av far och son, Bruno och Christer Carlsson. Bruno hade då jobbat som elektriker sedan 1948 och Christer sedan 1980, båda två i företaget Ragnar Olssons El.
Bruno gick i pension 1999 och Christer tog då ensam över ägandet av företaget.

Christer sedan dess drivit och utvecklat företaget på egen hand i över 20 års tid. Företaget har växt till att idag innehålla 8 anställda och har kunder i alla kategorier. 

Efter att drivit företaget i 38 års tid har Christer sedan september 2023 valt att gå i pension och företaget har lämnats vidare. Idag drivs företaget av Christers son, Simon Hillborg tillsammans med Magnus Janicke.

Magnus har varit anställd installatör i företaget sedan 1989 och har med sig en enorm erfarenhet och kunskap i sin nya ledarroll. Magnus är utbildad elteknikingenjör och auktoriserad elinstallatör sedan 2021. Simon har varit installatör sedan 2012 och tidigare drivit eget företag. Simon är auktoriserad elinstallatör sedan 2017

Vi på Nättraby Elinstallationer har stor kompetens och lång erfarenhet av allt gällande el och elinstallationer. För er trygghets skull är vi medlemmar i branschorganisationen IN, Installatörsföretagen.
Vi följer också Elsäkerhetsverkets nya regler för elarbete som började gälla den 1 juli 2017.

Vi genomför alla typer av elinstallationer och vänder oss både till privatpersoner och företag. Alla behörigheter och försäkringar som marknaden idag kräver finns i företaget och vi ser det som en självklarhet att alltid hålla oss uppdaterade med det senaste.

Våra medarbetare erbjuder det som ni kan förvänta er av en riktigt bra elektriker. Vi sätter stor vikt vid kvalité och service och att ni som kund ska känna er trygga med ert val av elektriker.